Hoe werkt het?

Is het weer hoog tijd om de tuin van een grondige onderhoudsbeurt te voorzien? Of heeft u grootse renovatie plannen? Een hovenier of tuinman kan wonderen verrichten in uw tuin.   direct offertes aanvragen

Het ontwerpen van een tuin of onderhoudswerk is echt een specialiteit. Voor al uw tuinwerkzaamheden is de hovenier of tuinman de juiste vakman. Bent u op zoek naar een hovenier? Op hovenier-vergelijken.nl kunt u gemakkelijk en in simpele stappen offertes aanvragen bij hoveniers bij u in de regio.


Klik hieronder voor meer specifieke informatie:
Tuinaanleg
Bij het aanleggen van een tuin komt veel kijken. Denk bij tuinaanleg aan grondwerk, houtconstructies, metselwerk, straatwerk, beplanting, waterpartijen, vlonders, terreinafscheidingen, kunstwerken, kabels en leidingen, tuinverlichting, ornamenten, beregeningsinstallaties en meer. Als u uw tuinaanleg laat doen door een hovenier heeft u een professioneel tuinontwerp en gedegen uitvoering. Uw tuin kan weer jaren mee!

Tuinonderhoud / renovatie
Lijkt uw tuin meer op een jungle? Heeft u geen groene vingers of heeft u gewoonweg niet genoeg tijd. Laat het onderhouden van uw tuin dan over aan een hovenier of tuinman. U kunt een hovenier inzetten voor een eenmalige opknapbeurt. Ook een onderhoudsabonnement behoort tot de mogelijkheden. Zo kunt u lekker onbezorgd van uw tuin genieten. De kosten voor tuinonderhoud zijn afhankelijk van het soort werk.

Voorkomende onderhoudswerkzaamheden
  • Snoeien van planten en bomen
  • Bemesten
  • Onkruid verwijderen
  • Schoffelwerk
  • Grasmaaien
  • Gazon onderhoud
  • Vijver onderhoud
  • Bestrating en tegelwerk
Tuinontwerp
Een hovenier, of een tuinarchitect kan u advies geven over de vormgeving, de indeling en helpt u de gewenste sfeer te bereiken. Een tuinarchitect is een echte vakman. Het inrichten van een tuin vraagt om ruimtelijk inzicht, verstand van ecologie en natuurlijk creativiteit. Wilt u een tuin met een exotische Spaanse uitstraling? Of juist een tuin in Franse stijl of een Japanse tuin. De mogelijkheden zijn eindeloos. CreĆ«er de gewenste sfeer met een mooie vijver met watervalpartijen, een mooi groen gazon of een terras met overkapping.

Verschillende soorten opdrachtgevers 
Op deze website maken wij onderscheid tussen zakelijke klanten en particulieren. Bij de aanvraag zal dit aan u worden gevraagd, zodat wij de juiste hoveniers voor u kunnen selecteren.

Op deze website kunt u offertes vergelijken van verschillende hoveniers voor onder andere:

Bent u er al over uit? Vraag hier direct gratis offertes aan voor uw dakreparatie.


Bent u een hovenier? Zie hieronder voor meer informatie

Hieronder in de afbeelding wordt eenvoudig voor u uitgelegd hoe deze vergelijkingssite werkt.

Happy-To-Serve-How-It-WorksMeld u snel aan en ontvang vandaag nog aanvragen op maat!

Lees meer over deze website en vraag direct gratis vrijblijvende offerte aan door het formulier in te vullen.   direct offertes aanvragen